[vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column][vc_single_image image=”188″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Wat is het Lokaal Overleg Kinderopvang?” font_container=”tag:h3|text_align:left” google_fonts=”font_family:Coming%20Soon%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_column_text]Wanneer kinderen nog niet naar school gaan, tijdens vakantieperiodes of voor en na schooltijd zijn ouders op zoek naar kwalitatieve kinderopvang voor hun kostbaarste bezit.

Tijdens het lokaal overleg kinderopvang brengen we alle mensen die opvang aanbieden of nodig hebben samen. (Kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, scholen, oudercomités, kind en gezin, …). Hierdoor krijgen we een duidelijk overzicht van het aanbod en de noden van de kinderopvang in Nijlen.

Sinds het oprichten van de huizen van het kind, wordt ook het lokaal overleg kinderopvang in de kijker gezet. In Nijlen vullen we dit in door gezamenlijke overlegmomenten te organiseren waardoor we meer partners bereiken en meer thema’s kunnen behandelen. Want iedereen heeft baat bij een goed op elkaar afgestemde visie over kinderopvang. Dit zorgde eind 2018 voor een geweldige opkomst tijdens de eerste infovergadering lokaal overleg kinderopvang en Huis van het Kind.

Het lokaal overleg kinderopvang formuleert adviezen aan de gemeenteraad over kinderopvang van 0 tot 12 jaar.

We komen jaarlijks een viertal keer samen, vaak in combinatie met het Huis van het Kind Nijlen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Terug naar de beginpagina” style=”flat” color=”juicy-pink” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.huisvanhetkindnijlen.be|||”][/vc_column][/vc_row]